Bijna midzomer, tijd voor een blog!

Leiden is een van de dichtstbevolkte steden van Nederland, maar op flora- en faunagebied valt er van alles te beleven, Dit blog gaat over het groen (en het soms niet-zo-groen) van Leiden. Van kleine observaties (hé,de vogels hebben voor een liguster in de tuin gezorgd!) tot dingen waar ik me zorgen over maak, zoals plannen om bomen te kappen.

Om te beginnen in de categorie kleine & fijne waarnemingen: een foto van een Oranje luzernevlinder van juli vorig jaar bij het Valkenburgse Meer. Deze vlinders komen uit het zuiden van Europa onze kant op gezworven, ze zijn prachtig om te zien.

luzernevlinder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s